Тиждень у зоні ООС: двоє військових загинули, ще четверо поранені - Накипіло
Події

Тиждень у зоні ООС: двоє військових загинули, ще четверо поранені

З 1 листопада до вечора 7 листопада збройні формування РФ відкривали вогонь 51 раз.

Найбільше, 11 разів, вони обстрілювали українські позиції 1 листопада, найменше (двічі) — 6 листопада. Такі дані наводить штаб операції Об'єднаних сил.

За тиждень під обстріл потрапили позиції українських військових у районі 27-ми населених пунктів: Павлопіль, Гнутове, Водяне, Новозванівка, Причепилівка, Луганське, Піски, Зайцеве, Болотене, Катеринівка, Кримське, Лебединське, Талаківка, Золоте-4, Мар'їнка, Попасна, Новотошківське, Майорськ, Золоте-3, Новозванівка, Новоолександрівка, Південне, Лобачеве, Новолуганське, Світлодарськ, Водяне, Авдіївка. Противник відкривав вогонь із великокаліберних кулеметів, мінометів, у тому числі із заборонених Мінськими домовленостями калібрів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Також окупанти скинули за допомогою безпілотників постріли ВОГ-17 у районі Гнутового, Водяного (7 листопада) та Болотеного (6 листопада).

За тиждень двоє військових загинули, ще четверо бійців було поранено.

2 листопада внаслідок ворожих дій було смертельно поранено одного українського бійця. 3 листопада поранення отримав один військовий. Його відвезли до лікарні, він у задовільному стані. 5 листопада було поранено ще одного військового, він перебуває в лікарні в задовільному стані. 7 листопада один військовослужбовець загинув, ще двоє — поранені: обох евакуювали до лікарні. Стан здоров'я одного пораненого — середньої тяжкості, другого — задовільний.

ПІДПИШІТЬСЯ НА TELEGRAM-КАНАЛ НАКИПІЛО, щоб бути в курсі свіжих новин

    ПІДПИШІТЬСЯ НА TELEGRAM-КАНАЛ НАКИПІЛО

    Оперативні та перевірені новини з Харкова